Hör TTELA krim om de dolda bordellerna

Med dold kamera fick TTELA:s reporter erbjudande om happy ending efter massagen. I det här avsnittet av TTELA krim hör du om massagesalongerna som säljer sex och avslöjas av kameran.

ANNONS
|

”Vill du jag ska massera där?”

På inspelningen från den dolda kameran hör man hur massören efter den vanliga massagen erbjuder ”extra”.

Två massagesalonger i TTELA:s område säljer sex. Det har TTELA avslöjat. I det här avsnittet av TTELA krim kan du höra hur det går till när vår reporter blir tillfrågad om happy ending.

Några dagar senare kommer vi tillbaka för att konfrontera massören. Till en början förnekar hon men när vår reporter visar den hemliga inspelningen säger hon:

– Det var bara med handen.

Svåra avväganden

I arbetet med granskningen av thaisalongerna har flera publicistiska avväganden gjorts. Att använda dold kamera är inte helt oproblematiskt.

ANNONS

– I just den här granskningen gör vi bedömningen att det är svårt att få fram det sanna svaret och att gå under cover är den rimliga metoden, säger Fredrik Hofflander som är TTELA:s ansvarige utgivare.

Om metoden och de svåra besluten kring om hur vi skulle namnge salongerna eller inte och varför TTELA endast namnger en av dem hör du också i TTELA krim.

ANNONS